Bezpieczeństwo i kontrola żywności
Cena: 1500 złIlość godzin: 200 Ilość semestrów: 2Studia na kierunku podyplomowym w zakresie bezpieczeństwa i kontroli żywności przeznaczone są dla osób na wysokich stanowiskach w firmach lub instytucjach, które są odpowiedzialne za projektowanie, wdrażanie systemów kontroli bezpieczeństwa i jakości żywności. Słuchacze w praktyce poznają najnowsze osiągnięcia technologiczne w dziedzinie bezpieczeństwa i kontroli żywności,
ich sposobach projektowania, oraz zarządzania systemami i personelem powiązanym z ich obsługą. Oprócz świadectwa ukończenia studiów podyplomowych w zakresie bezpieczeństwa i kontroli żywności, absolwent utrzymuje zaświadczenie o przejściu szkolenia specjalisty do spraw HACCP, oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia Audytorów HACCP
Zadzwoń teraz i zapisz się!
730615598