Bezpieczeństwo i kontrola żywności

Cena: 1500 Ilość godzin: 200 Ilość semestrów: 2

Studia na kierunku podyplomowym w zakresie bezpieczeństwa i kontroli żywności przeznaczone są dla osób na wysokich stanowiskach w firmach lub instytucjach, które są odpowiedzialne za projektowanie, wdrażanie systemów kontroli bezpieczeństwa i jakości żywności. Słuchacze w praktyce poznają najnowsze osiągnięcia technologiczne w dziedzinie bezpieczeństwa i kontroli żywności,

ich sposobach projektowania, oraz  zarządzania systemami i personelem powiązanym z ich obsługą. Oprócz świadectwa ukończenia studiów podyplomowych w zakresie bezpieczeństwa i kontroli żywności, absolwent utrzymuje zaświadczenie o przejściu szkolenia specjalisty do spraw  HACCP, oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia Audytorów HACCP

Zadzwoń teraz i zapisz się!
730615598

Cenimy państwa prywatność
Ustawienia ciastek
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Dostosuj Tylko wymagane Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek
Dostosuj ustawienia
„Niezbędne” pliki cookie są wymagane dla działania strony. Zgoda na pozostałe kategorie, pomoże nam ulepszać działanie serwisu. Firmy trzecie, np.: Google, również zapisują pliki cookie. Więcej informacji: użycie danych oraz prywatność. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.
Niezbędne pliki cookies są konieczne do prawidłowego działania witryny.
Używamy plików cookie Google Analytics. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za państwa uprzednią zgodą.
Reklamowe pliki cookies służą m.in. do analizowania efektywności działań reklamowych i śledzenia konwersji.
Umożliwia wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami

Brak plików cookies.

Umożliwia wyświetlanie reklam spersonalizowanych

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek