Technologia i analiza żywności

Cena: 1400 Ilość godzin: 200 Ilość semestrów: 2

Celem studiów podyplomowych technologia i analiza żywności jest zapoznanie słuchaczy z podstawowymi zagadnieniami teoretycznymi  i praktycznymi niezbędnymi do prowadzenia zajęć edukacyjnych w tym zakresie. O podjęcie tych studiów mogą starać się absolwenci studiów wyższych w zakresie technologii żywności i dziedzin pokrewnych lub absolwenci studiów magisterskich nauczycielskich. Podczas zajęć student zdobywa praktyczną wiedzę oraz doskonali umiejętności metodyczne.

Absolwenci kierunku są uprawnieni do prowadzenia zajęć w placówkach dietetycznych, w szkołach zawodowych i technikach. 

Zadzwoń teraz i zapisz się!
730615598

Cenimy państwa prywatność
Ustawienia ciastek
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Dostosuj Tylko wymagane Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek
Dostosuj ustawienia
„Niezbędne” pliki cookie są wymagane dla działania strony. Zgoda na pozostałe kategorie, pomoże nam ulepszać działanie serwisu. Firmy trzecie, np.: Google, również zapisują pliki cookie. Więcej informacji: użycie danych oraz prywatność. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.
Niezbędne pliki cookies są konieczne do prawidłowego działania witryny.
Używamy plików cookie Google Analytics. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za państwa uprzednią zgodą.
Reklamowe pliki cookies służą m.in. do analizowania efektywności działań reklamowych i śledzenia konwersji.
Umożliwia wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami

Brak plików cookies.

Umożliwia wyświetlanie reklam spersonalizowanych

Brak plików cookies.

Zapisz ustawienia Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek